Fake Woke

Jag är inte så himla mycket för rappmusik, men en artist som fastnat är Tom MacDonald från Kanada. Med speciellt utseende och musik som utmanar pekar han ofta på frågor som många inte vågar beröra av rädsla att bli stämplade som fördomsfulla och värre. Hans texter handlar om allt från polisbrutalitet till offermentalitet med mera. Det är definitivt något annat än den Mellanmjölksrapp vi får leva med här hemma. Med titlar som No Lives Matter, Cancelled och Fake Woke får han mer än en snöflinga att darra på läppen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: